Baju Kurung Raya 2013….Kain Corak Paisley Memang Famous !

working mamaSekarang dah pukul 5.46 am azan subuh dah berbunyi. Saya pulak baru sempat masukkan iklan kami promosi baju kurung  di mudah.my.

Kalau jumpa iklan kami di mudah.my  tu jengok-jengoklah ye. Jangan bimbang kerana taukehnya ada di sini :)

Saya sempat melihat undian corak kain baju kurung yang saya buat melalui ‘polling box’ di blog kami ni. Hasil dari survey bermula 28 April hingga sekarang di bawah ialah hasil undian pembaca blog ini yang telah sudi mengambil bahagian :

Bunga                        21  %

paisley                      24 %

abstract                    20 %

berkaki                      12 %

semua corak           23 %

Bagaimanapun pada pandangan kami, peratus kesemua corak sebenarnya adalah seimbang. Paisley adalah corak bunga pada baju kurung yang paling di sukai.

Mungkin anda yang biasa tengok corak paisley tapi tak tau macam mana rupa bentuk paisley ni jom saya tunjukkan. Ni dia antara baju kurung pahang corak  paisley yang paling popular tu :)

JC389              JC306

 

PL293             PL298

 

Corak paisley ni sebenarnya corak lama tetapi popular dari dulu hingga sekarang. Orang dulu-dulu panggil corak paisley ni corak air mata sebab bunganya berbentukseperi air mata yang jatuh ala-ala bujur . Pelanggan kami di fanpage di facebook juga ramai memilih corak ini sebagai favorite mereka.

Jadi tamatlah undian kami untuk corak baju kurung pahang sekarang ini. Kami akan letak satu lagi peti undi selepas ini tetapi apa yang kami nak survey akan anda ketahui tak lama lagi. Teruskan mengundi ye .

One thought on “Baju Kurung Raya 2013….Kain Corak Paisley Memang Famous !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge
:wink: :twisted: :roll: :oops: :mrgreen: :lol: :idea: :evil: :cry: :arrow: :?: :-| :-x :-o :-P :-D :-? :) :( :!: 8-O 8)